Over mijzelf

Mijn naam is Margan Reitsma, geboren te Amsterdam 28 augustus 1960. Ik heb respectievelijk in Gelderland en Friesland gewoond om in 1979 naar Vught te verhuizen waar ik nog steeds woon. Ik ben moeder van drie geweldige volwassen kinderen. Ik heb een fantastische relatie met Frans Boers en samen delen wij de rijkdom van samengesteld gezin van acht kinderen en een kleinkind.

profielfotoIk ben wat men noemt een laatbloeier. Wat werken betreft heb ik van alles gedaan om er uiteindelijk door middel van een wending in mijn leven er achter te komen wat me echt boeit. Mensen dus! Eerst ben ik me voorzichtig, in klein verband, spiritueel gaan voeden door middel van Shamballa. In 2005 behaalde ik mijn vierde graad Master Shamballa en hier ligt mijn basis voor de manier van mijn werken nu. Na nog enkele andere workshops ben ik tegelijkertijd met mijn zoons in 2007 gaan studeren. In 2011 ben ik succesvol afgestudeerd als holistisch massage therapeute aan de academie Holos te Utrecht een vierjarige HBO niveau opleiding. Nu kan ik zeggen dat mijn werk mijn passie is.

Voor mij betekent dit dat ik u in een veilige omgeving, via lichaamswerk kan ondersteunen in een bewustwordingsproces. Of u een professionele massage kan geven.
Bekijk bij Massagetechnieken wat u aanspreekt.

Mijn praktijk Zenith Massage-Therapie is aan huis. 
Tot nu toe zijn mijn overige werkzaamheden in Wellness Centre de Thermen in Rosmalen. Hier verzorg ik sport- en ontspanning massages, hot stone-, kruidenstempel- en klankschalen massages en voetreflexzone massages.